Publicerad den Lämna en kommentar

Golden Goose Slide Sneakers i chokladfärg Suede och White Stitching GMF00402.F003436.55499

Golden Goose Slide Sneakers i Chokladfärg Suede och White Stitching

Golden Goose Slide Sneakers är mer än bara ett par skor; de är en livsstil. Modellen i chokladfärg med mocka och vita sömmar, artikelnummer GMF00402.F003436.55499, kombinerar skatekulturens själ med en glamorös attityd. Dessa sneakers ger en känsla av frihet och stil, och tar dig direkt till de trendiga gatorna i Venice Beach mellan tricks som ollies och kickflips.

Den chokladfärgade mockaöverdelen kompletteras med en stjärna och blixt som ger en unik design med en ostygg effekt. Det svarta skridskoparadiset pryder även snörningen, som kommer med ett rosa och svartvitt rutigt mönster på höger sneaker, medan vänster sneaker pryds av ett tvåtoners rutigt mönster. Denna detaljerade design slutför det eleganta och avslappnade utseendet av dessa fantastiska golden goose slide sneakers.

Detaljer om Produkten

Dessa sneakers är tillverkade av högkvalitativt material för både stil och komfort. De har en övre av 100% ko läder och ett foder av 66% ko läder och 34% bomull. Sulan är helt i gummi, vilket ger bra grepp och hållbarhet. De vintage-inspirerade detaljerna gör sneakers till ett must-have för alla modeentusiaster. Om du letar efter ett par unika skor att komplettera din garderob med, tveka inte att utforska vår kategori för kopiorggdb.com.

Dessa golden goose slide sneakers erbjuder en perfekt balans mellan stil och funktionalitet och blir snabbt en favorit bland sneakerälskare över hela världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *