Publicerad den Lämna en kommentar

Golden Goose Ball Star Sneakers Lab: En Hyllning till 80-talets Basket och Skateboardkultur

Golden Goose Ball Star Sneakers Lab: En Hyllning till 80-talets Basket och Skateboardkultur

Golden Goose Ball Star Sneakers Lab är ett begränsat upplage-sneakers som hyllar 80-talets basket och skateboardkultur. Med sin vita duk- och blå denimövre och svarta läderinsatser, stjärna och hälflik utstrålar dessa sneakers en cool och retro atmosfär.

Den råa kantningen och svarta snörena ger ytterligare en touch av kant till designen. Inuti är sneakers fodrade med 60 % koläder och 40 % bomull, vilket ger både komfort och lyx. Yttersulan i 100 % gummi ger grepp och hållbarhet, vilket gör dessa sneakers perfekta för alla äventyr på och utanför planen.

Golden Goose Ball Star Sneakers Lab är ett måste för dem som älskar både basket och skateboardkultur. De är en perfekt blandning av stil och bekvämlighet, vilket gör dem till ett måste i alla sneakerälskares garderob. Med sin unika design och högkvalitativa konstruktion är dessa sneakers gjorda för att hålla i många år framöver.

Du kan köpa Golden Goose Ball Star Sneakers Lab på kopiorggdb.com, där du hittar ett brett utbud av sneakers och andra Golden Goose-produkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *